We kunnen in bad!

Maar dat ging niet vanzelf helaas. Bij het afmonteren van de badkamer zijn we tegen best veel zaken aan gelopen. Kranen die ik zelf te diep in de muren heb gemonteerd. Een douchedeur die verkeerd om besteld is. door de badkamerwinkel. Kranen die in de verkeerde kleur geleverd zijn door de fabriek, enzovoorts enzovoorts.

Dus de volgende keer dat je zelf een badkamer denkt te gaan zetten. Calculeer vooraf de nodige tegenvallers in. Vooralsnog lijkt het erop dat ze ons niet zat zijn bij de badkamerwinkel en wordt er goed meegedacht naar oplossingen.

Andere kant is dat we in bad kunnen en de badkamer wel superdupervet wordt! Kleine sneakpeak van hoe het er nu uitziet (inclusief de kit-gear in de douche!)

Berichten gemaakt 22

Eén gedachte over “We kunnen in bad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven