Over lastminute veranderen…

Het leuke aan een verbouwing als deze is dat je een huis helemaal kunt maken zoals je zelf wil. En vaak is dat gaaf, maar het is ook best moeilijk. Want ja, wat wíl je nou eigenlijk? We zijn vaak geneigd om ons blind te staren op ruimtes zoals ze zijn, en daardoor zien we vaak de andere mogelijkheden niet meer.

Voor mijn slaapkamer wist ik eigenlijk best goed wat ik wilde. In ons vorige huis hadden we een fantastisch plekje, waar ik helemaal gelukkig was. Maar er was 1 maar: ik had alleen op de slaapkamer een plekje om mijn make-up te doen. En op een dag waarop ik wél vroeg op moest en mijn lief niet gaf dat toch problemen. Immers, de beste make-up laat zich met veel licht aan opbrengen. Dus ik bedong hier een make-up hoekje op de zolder, en dat was dat.

We richtten de enorme ouderslaapkamer in ons hoofd als volgt in:

Bed tegen de lange wand, kasten tegen de dichte wand, veel open ruimte die lastig gevuld werd en een groot vraagteken: hoe maken we zo’n grote ruimte knus??

Vandaag was ik bezig met het voorstrijken van de muren en ineens bedacht ik me: wat nou als we een wandje in de kamer maken en daar de kastenwand achter plaatsen? Want niet alleen dat make-uppen gaat lastig in het donker, maar je kleren uit de kast pakken is ook niet ideaal. We hebben 32m2 ruimte, daar moet meer mee kunnen toch?

Na wat overleg blijkt manlief ook helemaal overtuigd van het idee, en dus gaan we superlastminute toch nog ons hele plan omgooien: Er komt een inloopkast. Dus er moet een nieuwe wand komen, die moet nog gestuct, een extra deur en de elektra moet verlegd. Maar dan hebben we wel echt echt echt onze droomslaapkamer! Soms zijn die last minute veranderingen de allerbeste!

Berichten gemaakt 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven