Vorige huis: Zolder

Het laatste project dat we in ons vorige huis hebben uitgevoerd was het ombouwen van de zolder naar slaapkamer. Toen er sprake was of we nog een broertje of zusje voor onze dochter wilden, kwam direct een probleem naar voren. Een te kort aan slaapkamers! De oplossing was om de zolder, waar nu een rommel/hobby/logeerkamer was, om te bouwen naar de master bedroom. Hiervoor hebben we het pannendak laten vervangen, een dakkapel laten plaatsen en vervolgens konden we zelf aan de gang met de rest.

Helaas hebben wij van het verbouwproces van de zolder niet heel veel foto’s. Daarom delen we alleen het resultaat in de fotogalerij hieronder.

Berichten gemaakt 22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven